آشپزی

ads ads

چه چیزهایی را نباید در مایکروفر بگذاریم؟

دستگاه مایکروفر یکی از تجهیزات آشپزی است که دیگر کمابیش در هر خانه ای وجود دارد. با این حال، همه ی ما نمی دانیم چیزهایی وجود دارند که گذاشتن آن ها در مایکروفر باعث آسیب می شود.

۱۵ ترفند آشپزی از زبان مشهورترین سرآشپزهای جهان

آشپزی کردن یک هنر است. به همین خاطر است که علاوه بر اشتیاق به آشپزی باید با اصول و قواعد آن هم آشنا باشید تا بتوانید غذا، شیرینی یا نوشیدنی موردنظر خود را به بهترین شکل ممکن تهیه کنید.

از این رو، در ادامه این مطلب برایتان اصول و ترفندهای آشپزی که برای تهیه هرچه بهتر غذاها کاربرد دارند را انتخاب کرده ایم. برای آشنایی با آنها در ادامه با ما همراه باشید.

آموزش سوشی خوردن؛ چگونه مثل یک حرفه‌ای ماهی خام بخوریم؟

مشهورترین سوشی جهان «نوری ماکی» نام دارد. یا به زبان ساده‌تر باید گفت سوشی و سبزیجات است که درون لایه ای از برنج و جلبک دریایی پیچیده می شود.

انواع دیگر سوشی که بسیار گران قیمت و مشهور هستند نیز به شرح زیر است:

  • نیگیری (Nigiri): ورقه‌های ماهی مزه‌دار شده روی برنج
  • ساشیمی (ُSashimi): تکه‌های ماهی خام
  • چیراشی (Chirashi): کاسه برنج با تاپینگ
  • اوشیزوشی (Oshizushi): لایه‌های سوشی فشرده‌شده
  • ایناریزوشی (Inarizushi): شوسی رول‌شده در توفوی سرخ‌شده

اما اینکه این غذای دریایی را چگونه میل کنید و اصلا سوشی چیست و چه فوایدی دارد را در ادامه برایتان نوشته ایم. در انتها نیز به معرفی گونه‌های مختلف سوشی در مهد اصلی این غذا یعنی کشور ژاپن پرداخته ایم.

...

با ۱۰ وسیله بسیار خطرناک در آشپزخانه آشنا شوید

تقریبا همه می دانیم که برخی از وسایلی که در خانه، محل کار یا ماشین استفاده می کنیم، بهترین بستر برای انواع باکتری ها و زمینه‌ساز برخی بیماری ها هستند. اما شاید کمتر به فضایی مثل آشپزخانه فکر کنیم زیرا این بخش از خانه محل نگهداری مواد خوراکی است و بیشتر از دیگر اتاق ها تمیز شده و وسایلش مورد شست‌وشو قرار می گیرد.

اما باید بدانید که این مکان علاوه بر داشتن انواع آلودگی ها، حاوی وسایلی است که می تواند برای سلامت انسان خطرناک باشد. برای آشنایی با این موارد در ادامه همراهمان باشید.
...